Винаги има решение

Всички са луди по Мари Форлео. Най-популярната американска телевизионна водеща Опра Уинфри я нарече „една от най-влиятелните мислителки на новото поколение“.

Веднъж майката на Мари ѝ казва: „Нищо в живота не е толкова сложно. Можеш да направиш каквото поискаш, ако запретнеш ръкави и се захванеш за работа. Винаги има решение.”

Завършила корпоративни финанси, Мари напуска работата си на Нюйоркската фондова борса, за да преследва мечтите си. Избрана от  Ричард Брансън да оглави неговата програма за млади предприемачи, работила с някои от най-успелите и реализирани хора, днес тя е собственик на медийна империя, включваща телевизионно шоу с над 53 милиона гледания, подкаст с повече от 13 милиона тегления и обучителна програма B-School, която  е помогнала до момента на повече от 65 000 души да се реализират професионално.

Мари споделя житейската философия, която я прави толкова успешна, в книгата  „Винаги има решение“, която дни след излизането си оглавява класацията за книги на Ню Йорк Таймс и се превръща в международен бестселър, преведен на 29 езика.

Независимо дали искате да напуснете задънена улица в живота си, да прекъснете някакво пристрастяване, да се научите да танцувате, да излекувате връзка или да развиете бизнес, „Винаги има решение” ще ви покаже как. Това е начин на мислене. Вземайки тази книга в ръце, вземате живота в ръцете си.

Първа глава, можете да прочетете тук.

Първата книга на издателството, издадена декември 2020 г.

20.90лв.


Свързани продукти

Търсене