Търсене


Учител, жена и корава мацка

Като момиче, родено и отраснало в Ню Джърси с нищо повече от страст, лаптоп и мечти, Мари Форлео създава една социално ангажирана дигитална империя, която вдъхновява милиони хора. Тя е наречена от Опра Уинфри лидер за мисловните нагласи на следващото поколение и е звездата на награждаваното онлайн шоу Marie TV с повече от 51 милиона гледания, и водеща на Marie Forleo Podcast, изтеглен над 10 милиона пъти.

Caption

 

„Никой от нас не е получил ръководство за употреба при раждането си. Нашата образователна система не ни тренира как да впрегнем силата на нашите мисли, вярвания, емоции, както и мъдростта на телата ни. Тя не ни учи как да развиваме практически навици, гледни точки и начина си на мислене в печеливша посока, не само за посрещане и преодоляване на житейските предизвикателства, но и за преживяване на истинска радост и удовлетворение. Също така не успява да ни покаже колко много вродена сила имаме всички ние.“

Ако разпознавате собствените си мисли и чувства в тези думи, Мари Форлео е вашият човек. И книгата й „Винаги има решение”, издадена у нас от LifeTime Publishing, ще ви стопли и вдъхнови да полетите. Мислите, че не можете да летите. Е, Мари Форлео е тук, за да ви каже, че… винаги има решение.  

Наричат я учител, жена и корава мацка (актрисата Брайс Далас Хауърд).

Като момиче, родено и отраснало в Ню Джърси с нищо повече от страст, лаптоп и мечти, Мари Форлео създава една социално ангажирана дигитална империя, която вдъхновява милиони хора. Тя е наречена от Опра Уинфри лидер за мисловните нагласи на следващото поколение и е звездата на награждаваното онлайн шоу Marie TV с повече от 51 милиона гледания, и водеща на Marie Forleo Podcast, изтеглен над 10 милиона пъти. Мари е обучавала предприемачи, артисти и многостранно развити амбициозни хора от всички сфери на живота как да имат големи мечти и да ги подкрепят с ежедневни действия, за да получават резултати. Тя ръководи програмата за бизнес обучение B-School, получила международно признание. Най-новата ѝ книга „Винаги има решение“ моментално оглавява първото място в класацията за бестселъри на Ню Йорк Таймс.

Новата ти книга се казва „Винаги има решение“. Откъде идва тази фраза? (цялата статия можеш да прочетеш тук...)